Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Døving til France Telecom

OSLO: Marit Døving fratrer sin stilling som konserndirektør i Telenor med øyeblikkelig virkning. Senere i år skal hun inn i toppledelsen i den danske operatøren Mobilix.

Døving, Marit ny
Marit Døving har siden 1. januar 1997 vært konserndirektør med ansvar for konsernets totale kommunikasjon, inkludert markeds- og internkommunikasjon, profilering, medierelasjoner og samfunnskontakt. Hun har også fungert som en gallionsfigur i Telenor, siden hun var første kvinne i konsernledelsen i selskapet som gjerne vil ha på seg at det fremmer likestilling.

Kvernevik inn
Heidi Kvernevik er tilsatt som ny kommunikasjonsdirektør fra 1. juni og leder av Telenor Konsernkommunikasjon. Hun blir derimot ikke medlem av konserledelsen, som dermed mister sitt kvinnelige alibi. Men Kvernevik kommer likevel til å delta på konsernledelsens møter.

Ny operatør i Danmark
Mobilix driver med mobilløsninger, Internett og etter hvert også fastnettløsninger til det danske markedet. Marit Døving vil ha hovedansvar for selskapets markedsføring og salg, og dette er en utfordring som også Telenors-sjef Tormod Hermansen forstår at hun måtte takke ja til.

– Selv om det alltid er leit å miste nære medarbeidere, må vi naturligvis ha forståelse for at Marit Døving har tatt imot en så spennende utfordring, sier Hermansen i en melding fra Telenor.

Stikkord: Mobil