BioActive Sensor
En rekke nye LED-farger øker måle-egenskapene i nye Galaxy Watch.

Annonse


Avslører ny generasjon sensor

Samsung har avslørt den nye helse-sensoren i kommende Galaxy Watch.

“BioActive Sensor”

Navnet er “BioActive Sensor.” Sensoren blir å finne i de kommende klokkene som avsløres 10.jul. “Neste Galaxy Watch. Sensoren tilbyr mer presise og omfattende helsemålinger. Noen nøkkelfunksjoner og oppgraderinger,” forklarer Samsung, og lister opp følgende nøkkelpunkter:

  • Avansert prediktiv og forebyggende velvære: Den nye BioActive Sensoren introduserer funksjoner som Advanced Glycation End Products (AGEs) Index, som hjelper deg med å spore metabolsk helse og biologisk aldring.
  • Forbedret nøyaktighet: Med en redesignet sensor inkludert blå, gule, fiolette og ultrafiolette lysdioder, tilbyr den nye klokken 30 prosent mer nøyaktige pulsmålinger under treningsøkter.
  • Omfattende helsemålinger: Mål hjertefrekvens, søvnkvalitet, blodtrykk, oksygennivåer i blodet og stressnivåer med forbedret presisjon.

De mer varierte fargene på lysdioder og nydesignede fotodioder åpner for nye muligheter og gir deg mulighet til bedre å forutsi trender og ta proaktive skritt for forebyggende behandling. Den første av disse funksjonene vil være en avansert (AGEs) indeks – en indikator på metabolsk helse og biologisk aldring sterkt påvirket av generell livsstil og kostholdsvaner. Brukt som en innsiktsfull biomarkør, gir denne indeksen et øyeblikksbilde av din biologiske alder for å hjelpe deg med å ta mer informerte beslutninger om din helse-reise og jobbe mot en sunnere fremtid. Tillegget av en AGEs-indeks er bare en av de mange nye avanserte funksjonene som er planlagt for den neste Galaxy Watch.

Samsung

Samsung forklarer hvordan de gjorde det:

“Samsung mer enn doblet ytelsen til hver fotodiode, og reduserte tallet som trengs for å opprettholde kapasiteten fra åtte til fire. Det nye designet frigjorde ekstra plass for integrering av et større antall lysdioder og sikret en mer optimal plassering over sensoren. Den nye sensoren inkluderer nå blå, gule, fiolette og ultrafiolette lysdioder i tillegg til et økt antall grønne, røde og infrarøde lysdioder. Med integreringen og arrangementet av disse LED-ene, fotodiodene og spesialdesignede fotodiodene tar Samsung innovasjonen ett skritt videre og er nå i stand til å forfølge uutforskede aspekter av helseovervåking på bærbare enheter.”

Selskapet sier at teknologien forbedrer målinger av hjertefrekvens, søvnkvalitet, blodtrykk, oksygennivåer i blodet og stressnivåer – “selv målingen av hjertefrekvens under intensive treningsøkter er 30 % mer nøyaktig sammenlignet med forgjengeren,” melder Samsung.