ios 18 spillmodus
Apple har allerede lansert spillmodus til macOS. Nå kommer funksjonen endelig til iPhone, og det loves store forbedringer.

Annonse


Apple mener forbedringene er store

Vi håper Apples “Game Mode” i iOS 18 gjør noe.

Har spillmodus endelig noe for seg?

For hva gjør egentlig Windows sitt spillmodus? Det er ikke oppdaget at det leverer ytelsesforbedringer, men med iOS 18 sin variant, mener Apple at deres auto-funksjon retter opp i en rekke større problemer:

  • Minimer iPhone sin bakgrunnsaktivitet slik at den kan opprettholde konsekvent høye bildefrekvenser, selv etter timer med spilling
  • Reduser ventetiden massivt når du bruker en Bluetooth-spillkontroller
  • Reduser ventetiden på samme måte når du bruker AirPods for lyd

Apple mener altså at de med denne modusen gir bedre gamepad og lyd-respons. Det er verdt å merke seg at spillmoduset ikke aktiveres for annet enn mer grafisk-intensive spill, og ikke spill som Candy Crush.

Spillmodus forbedrer responsen i spillet ved å doble Bluetooth sin polling-frekvens med trådløse kontrollere, noe som gir deg en fordel du kan føle med en gang. Vi reduserer også lydforsinkelse ved bruk av AirPods, og “Personalized Spatial Audio” gjør det mulig for spillutviklere å skape et oppslukende lydbilde, som setter spillere midt i handlingen som aldri før.

Apple
Det er kun de mest avanserte spillene som aktiverer iOS 18 sitt spillmodus.