"Star Wars: Outlaws" lanseres 30. august.

Annonse


Se over 10 minutter fra stor-spillet

Samtidig som Ubisoft bekreftet et enda tettere partnerskap med Apple under selskapets store WWDC-event, har studioet også lastet opp en lengdre gameplay-video.

Se over 10 minutter med Outlaws-gameplay

Det er over 10 minutter med gameplay fra åpen-verden-spillet fra Ubisoft Massive og Massive Entertainment. Outlaws lanseres 30. august, og det med den nyeste grafikk-teknologien i partnerskap med Nvidia: DLSS 3.5 med Ray Reconstruction:

“DLSS 3.5 er trent med fem ganger mer data enn DLSS 3, ved å bruke offline-gjengitte bilder som krever langt mer beregningskraft enn det som kan leveres i løpet av et sanntidsspill, og gjenkjenner forskjellige strålesporede effekter for å ta smartere beslutninger om bruk av tidsmessige og romlige data, og å beholde høyfrekvent informasjon for oppskalering av overlegen kvalitet. Resultatene er overlegne i forhold til bruk av manuelle “de-noisers,” og leverer strålesporede effekter av høyere kvalitet.”