grok
Premium X-medlemmer i Norge kan endelig bruke Grok.

Annonse


Nå er Grok i Norge

X har lansert AI-en Grok på det sosiale nettverket i Norge, men svarene kommer ofte på engelsk.

Artikkelen inneholder en annonselenke

Betalende X-medlemmer kan bruke Grok i Norge

Den første versjonen ble lansert i november i fjor, og nå har betalende medlemmer tilgang til LLM-en i X på webben og i appen – før har man måttet ty til VPN. På appen finner man Grok i midterste del av grensesnittet, og på webben mellom meldinger og premium-fanene.

Grok har to modus, vanlig og “fun mode.” Svarene til Grok kan så deles som et innlegg, kopieres eller sendes via en direktemelding til kontakter. Det er også en enkel historikk over spørsmål som kan slettes.

Grok har allerede et nasjonal-romantisk forhold til Norge.

Den nyeste versjonen, 1.5, ble lansert i april i år med støtte for visuell prosessering:

“Grok-1.5V er den viktigste lanseringen for x.AI til nå. Og kanskje for alltid, for dette er versjonen som tar skrittet fra å skjønne tekst, til å kunne lese visuell informasjon “som dokumenter, diagrammer, skjermbilder og fotografier,” forklarer selskapet i et ferskt blogg-innlegg. “Grok-1.5V vil snart være tilgjengelig for våre tidlige testere og eksisterende Grok-brukere,” avsløres det samtidig.”

Da vi spurte om hva ITavisen.no var, ble lutefisk inkludert med “fun mode” aktivert.
Også ved spørsmål om hva 17. mai er, så kommer svaret på engelsk.

Annonse