dyson washg1
"Modusene lav, medium og høy kjører kontinuerlig når de velges, for å gi økte nivåer av hydratisering," melder Dyson i pressemeldingen.

Annonse


OPPDATERT: Dyson med mopp til 8000 kroner

WashG1 er Dysons første dedikerte våt-mopp.

Oppdatert, 10:24:

WashG1 lanseres i uke 37.

WashG1 lanseres i dag

“Dyson introduserer sin første dedikerte våtgulvsrenser, utviklet for hygenisk rengjøring og vedlikehold,” melder selskapet i pressemeldingen om moppen til 7990 kroner. Vi er ikke helt sikre, men ifølge presseteksten ser det ut til at produktet vil kunne handles fra i dag av.

“Dyson presenterer sin nyeste innovasjon innen gulvpleie, designet for å gi hygienisk rengjøring av harde gulv over store områder. Med en rentvannstank på 1 liter for å dekke gulv opptil 290 m², bruker Dyson WashG1 en kombinasjon av hydrering, absorpsjon og ekstraksjonsteknikker for å fjerne vått og tørt avfall i ett enkelt sveip – og skiller det automatisk, noe som gjør vedlikehold og rengjøring mer hygienisk.”

Produktet er ikke helt klart til å bestilles riktig enda.
“Etter bruk aktiverer selvrensemodus en skylling av begge rullene med rent vann på den høyeste boost-innstillingen, som skyller hele systemet før neste rengjøring.”

Dyson lister opp de viktigste egenskapene:

  • Høyt absorberende mikrofiberfilamenter roterer mot hverandre for å fjerne søl, skitt og inntråkkede flekker, alt i ett.
  • Dysons nye separasjonsteknologi deler vått og tørt avfall ved kilden, for hygienisk rengjøring og vedlikehold.
  • Rengjøringsvannstanken med en kapasitet på 1 liter dekker gulv opptil 290 m² på en enkelt lading.
  • Pulsmodulert hydratiseringspumpe kontrollerer og justerer nøyaktig mengden vann som leveres til mikrofiberullene, via 26 hydratiseringspunkter. 

Annonse