apple vision pro
Apple planlegger en ny Pencil. Den nye pennen skal lanseres samtidig med Magic Keyboard i aluminium til de nye maskinene.

Annonse


Kan gjøre noe helt spesielt med den

MacRumors fortsetter å lekk Apple-produkter. Denne gang er det Apple Pencil det kommer ny informasjon om.

Alt kan bli en tegneflate

Selskapet planlegger nemlig lanseringen av andre generasjon Pencil til iPad Pro, inkludert de nye OLED-maskinene som kanskje annonseres i morgen. Nå melder en anonym kilde til MacRumors å vite at Apple tester den nye pennen med Vision Pro og visionOS 2.0 som selskapet skal annonsere i juni.

“Dette vil tillate at Apple Pencil kan brukes med tegneapper på Vision Pro, for eksempel Freeform og Pixelmator,” forklarer MacRumors. “Ingen spesifikke detaljer er kjent om prosjektet, men en mulighet er at brukere vil kunne tegne med Apple Pencil på et skrivebord eller en annen flat overflate, og tegningen vil vises i den åpne visionOS-appen,” spekulerer de om mulighetene. Vi mener dette høres ut som logisk tilbehør til hodesettet, spesielt muligheten med trykkfølsomhet på store flater.

Det er kjent at Apple entrer det kinesiske markedet med hodesettet en gang i løpet av året. Det er fremdeles ukjent når andre store land får tilgang, eller Norge, men en oppdatering av tastatur-språkpakken gir en pekepinn.

Annonse