caviar apple vision pro
Caviar lanserer sin versjon av Apple Vision Pro tidlig neste år til bare en bittelitt lavere pris enn hva Apple priser produktet i Norge.

Annonse


Ja, den er ekte

Caviar har i åresvis utstyrt Apples allerede dyre produkter med gull. Nå står Vision Pro for tur.

Alt blir dyrere, men ikke nødvendigvis bedre, med gull

I 2017 presenterte selsapet en helt spesiell iPhone X (den første mobilen til 999 dollar uten gull.) Pris: 36 000 kroner. Det er for øvrig ikke så mye for en mobil lenger: Apple skal ha fra 14 990 kroner for iPhone 15 Pro, og de tar 23 990 kroner for 1TB Pro Max-utgaven.

I 2020 fulgte de opp med noe langt villere: AirPods Max til 108 000 dollar, noe som var 1 million kroner den gang og over 1,1 millioner kroner nå.

Sjekk ut “nye” Vision Pro

Nå er selsapet altså tilbake med et begrenset opplag (24 stk.) Apple Vision Pro inspirert av “Tom Ford flip-up briller og Gucci skimasker,” mens hodebåndet er laget av Connolly-skinn, hva nå enn det er. For å bruke ekstra mye 18 karat gull, kan fronten flippes ned slik at man får mer privatliv ved a EyeSight skjules.

Vårt oppdrag er å gjøre din spatial-maskin til et design-kunstverk. Vi hentet inspirasjon fra de beste – Tom Ford flip-up briller og Gucci skimasker – for å plassere Apple Vision Pro ikke bare i forkant av teknologien, men også på toppen av moten. Enhetens pannebånd laget av det legendariske Connolly-læret – en leverandør til British Royal Court og Rolls-Royce. Den er myk og slitesterk, og regnes som en av de fineste i verden, og sikrer maksimal komfort for eieren.

Caviar

Caviar vil ikke avsløre prisen på nettsiden, men eksterne kilder hevder paret vil koste 40 000 dollar, rundt 424 000 kroner. Produktet lanseres tidlig neste år.

Annonse