apple vision pro Lightning
En bredere Lightning-kabel er å finne i Apples VIsion Pro batteripakke.

Annonse


Her har Apple gjemt “den siste Lightning-kabelen”

Dette er sikkert greit for EU, men komisk er det.

Tøffere versjon av den 12 år gamle standarden

Apple bare klarer ikke gi slipp på Lightning, kabelstandarden de introduserte i september 2012. iPhone 5 var første mobil ut, og nå viser det seg at (kanskje) Vision Pro er siste enhet med en annen versjon av kabelen. For Ray Wong nappet ut delen som går inn i batteripakken man må bruke, og fant at jaggu bruker ikke Apple en modifisert utgave 12 år gamle standarden.

For som du kan se av bildene er “super-Lightning” bredere enn de vi alle har vært vant med i over ti år. Som nevnt er nok dette innafor for EU da det ikke ser ut til det er meningen man skal kunne tappe ut kabelen: man må nemlig bruke det lille verktøyet man bruker for å skifte SIM-kort.

Annonse