Philips Wi-Fi Palm Recognition Smart Deadbolt
Philips sin "Wi-Fi Palm Recognition Smart Deadbolt" lanseres først i USA, ser det ut til.

Annonse


Se hvordan man kan åpne døra

Philips har annonsert “Wi-Fi Palm Recognition Smart Deadbolt.”

“Banebrytende innovasjon”

Selskapet tar godt i i pressemeldingen, men så ser det også veldig fiffig ut: “…som integrerer toppmoderne håndflategjenkjenningsteknologi for å tilby uovertruffen sikkerhet og enkel tilgang. Designet for å revolusjonere hvordan huseiere sikrer eiendommene sine, er denne banebrytende innovasjonen klar til å redefinere standardene for hjemmebeskyttelse og bekvemmelighet.”

Få med deg alt fra CES 2024

Hjertet i smartlåsen er hvordan en sensor sender ut stråler som leser håndflaten til hus-eier: “Denne innovative funksjonen tillater rask og uanstrengt opplåsing av dører, og sikrer at familiemedlemmer i alle aldre kan få tilgang til hjemmene sine uten problemer. Spesielt tilbyr individualiteten til palmevenemønstre uovertruffen sikkerhet ettersom replikering blir en uoverkommelig utfordring.”

Tanken er at man med åpen hånd skal kunne gripe etter å åpne døren, og at døren åpnes kjapt ved hjelp av en nærhetssensor. Det er også stemme-støtte med Amazon Alexa og Google Assistant i tillegg til kontroll med Philips Home Access-appen.

Det er ingen informasjon om europeisk lansering, og i pressemeldingen sendes man til selskapets amerikanske nettside. Uansett er prisen 359,99 dollar og lanseringen skjer innen sommeren i år.

Philips sin “Wi-Fi Palm Recognition Smart Deadbolt” har innebygget WiFi, så man trenger ingen ekstra boks. Avbildet: Philips 5000 Series Wi-Fi Palm Recognition Smart Deadbolt

Annonse