motorola brette-mobil
Motorolas konsept er noe av det mest spennende vi har sett fra mobil-bransjen som ellers er ganske stagnert.

Annonse


Vi har aldri sett noe lignende før

Motorola viste frem et helt spesielt konsept under selskapets “Tech World”-messe.

Fra stor mobil til klokke

“De presenterte blant annet en ny proof of concept-enhet med en FHD+ POLED-skjerm som kan bøyes og formes til ulike former avhengig av brukerens behov. Brukerne kan til og med vikle enheten rundt håndleddet for å få en tilkoblet opplevelse når de er på farten. Dette adaptive skjermkonseptet bygger på innovasjoner fra Motorolas og Lenovos sammenleggbare og sammenrullbare enheter i både smarttelefon- og PC-kategoriene,” oppsummerer selskapet i den norske pressemeldingen.

Først trodde vi det kun var snakk om en mobil som kan bøyes, men utrolig nok kan den formes så mye at mobilen også blir en stor klokke.

Brukere kan også vikle enheten rundt håndleddet for en lignende opplevelse som den eksterne skjermen på Motorola razr 40 ultra for å holde kontakten mens de er på farten.

Motorola

Vi håper den blir butikk-lansert

“Det adaptive skjermkonseptet kan justeres fra en standard Android-telefonopplevelse i flat posisjon til å pakkes inn for en opplevelse som bæres på håndleddet eller plasseres i flere stativmoduser”, forklarer de. Når enheten er flat, er skjermen på hele 6,9 tommer og leverer en “full Android-opplevelse, akkurat som enhver smarttelefon.”

Annonse


Når mobilen brettes opp og står av seg selv, blir den noe mer kompakt med en 4,6 tommer skjerm.

Om eller når Motorola klarer å lansere dette som et forbrukerprodukt vet vi ikke, og de nevner ikke noe om det, men vi tipper at prisen hadde vært for høy og det er ikke sikkert de, eller noen andre, ville klart å masse-produsere nok av panel-typen enda. Men et blikk inn i fremtiden er dette uansett, og et stort skritt frem for nye panel-teknologier.

Annonse