Annonse


Black Friday-rabatt! – annonse

Annonsørinnhold

NordVPN kampanje: Få opp til 65 prosent rabatt og 3 ektra måneder!

NordVPN er den mest populære VPN-tjenesten i verden, og nå kan du få et ekstremt godt tilbud på 2-årsabonnement.

  • Standard-planen (NordVPN) – Spar 54 prosent kr 40/md. 3 EKSTRA måneder – kr 2 405 kr 1 089 for de første 2 årene ekskl. mva
  • Pluss-planen (NordVPN, NordPass) – Spar 55 prosent kr 51/md. + 3 EKSTRA måneder kr 3 078 kr 1 379 for de første 2 årene ekskl. mva
  • Komplett-pakken (NordVPN, NordPass, NordLocker) Spar 65 prosent kr 62/md. + 3 EKSTRA måneder kr 4 831 kr 1 669 for de første 2 årene ekskl. mva

Sjekk ut flere tilbud

NordPass introduserer passnøkkel-støtte for iPhone

NordPass har annonsert at kunder nå kan lage, lagre, administrere og dele passnøkler på mobile Apple-enheter. Denne funksjonen var tidligere bare tilgjengelig på desktop-apper, nettsider og nettleserutvidelser.

En passnøkkel er et par relaterte nøkler: en offentlig og en privat nøkkel. Når en bruker velger å logge på et nettsted eller en app som støtter denne teknologien med passnøkler, genererer enheten deres en privat nøkkel som deretter automatisk lagres i NordPass.

Passnøkler kan synkroniseres på tvers av enheter. Imidlertid møter personer med enheter fra forskjellige økosystemer begrensninger. Å lage en passnøkkel i passordbehandleren i stedet for på en enhet, gir tilgang på tvers av forskjellige enheter og operativsystemer. NordPass gir også muligheten til å dele passkeys, noe som er nyttig når du administrerer delte kontoer.

Denne funksjonen er tilgjengelig for både NordPass Personal- og Business-brukere.

NordLabs: En plattform for eksperimentelle prosjekter og banebrytende innovasjoner

NordLabs er en plattform for eksperimentelle prosjekter og banebrytende innovasjoner. Plattformen gir alle muligheten til å prøve ut nye verktøy og produkter, og utforske nye teknologier, som maskinlæring og AI.

Brukertilbakemelding er avgjørende. Ved å bruke disse eksperimentelle verktøyene og gi tilbakemelding, vil folk hjelpe NordLabs med å forstå hvilke av dem som har en sjanse til å holde oss alle trygge fra digitale trusler.

Brukere kan bli med i NordLabs og være de første til å prøve ut de nyeste produktene og tjenestene her.

Nylig har NordLabs introdusert Sonar, et verktøy som har som mål å hjelpe internettbrukere med å oppdage phishing-e-poster. Sonar vil advare brukere om sannsynligheten for at en mottatt e-post er en phishing-svindel, og fremheve deler av e-posten som forårsaket mistanke.

Verktøyet er tilgjengelig for Gmail-brukere på Google Chrome, med flere plattformer som følger.

NordVPN for iPhone: Sikre ditt digitale liv når du er på farten

  • NordVPN er den beste VPN-tjenesten for iPhone, og den er perfekt for å beskytte ditt digitale liv når du er på farten.
  • NordVPN krypterer all internettrafikken din, slik at ingen kan se hva du gjør online. Dette er spesielt viktig når du bruker offentlige Wi-Fi-nettverk, som ofte er usikre.
  • NordVPN har også over 5500 servere i over 60 land, slik at du kan koble til en server i nærheten av deg for å få best mulig hastighet og ytelse.

NordVPN er enkel å bruke, og den har en rekke funksjoner som gjør den til den beste VPN-tjenesten for iPhone, inkludert:

  • Kill switch: Kutter internettforbindelsen din hvis VPN-tilkoblingen din faller ut, slik at din virkelige IP-adresse aldri blir avslørt.
  • Split tunneling: Velg hvilke apper som skal bruke VPN-en, og hvilke som ikke skal.
  • Threat Protection: Beskytter deg mot skadelig programvare, annonsesporere og phishing-nettsteder.