ubisoft connect
Ubisoft rydder i systemene sine og vil slette kontoer som har inaktive i fire år om det ikke tas affære via e-post-lenken innen 30 dager.

Annonse


Mottar du denne e-posten må du ta affære

Ubisoft-kontoer som ikke har logget inn på lang tid, vil få sin konto slettet og miste tilgang til spill man har handlet, også de som er Steam-tilkoblet.

Trykker man ikke knappen, forsvinner alt innen 30 dager

“Vi la merke til at du ikke har brukt Ubisoft-kontoen din knyttet til e-post-adressen din. Vi har midlertidig suspendert din inaktive Ubisoft-konto og vil stenge den permanent om 30 dager i samsvar med våre vilkår. Hvis du ønsker å beholde Ubisoft-kontoen din, kan du avbryte stengingen ved å klikke på Avbryt-knappen nedenfor.”

Vi vil absolutt ikke at du skal miste tilgangen til spillene eller kontoen din, så hvis du har problemer med å logge på, vennligst opprett en supportsak med oss.

Ubisoft

Er du inaktiv i to år kan Google slette alt innholdet

Det skal være snakk om årelang inaktivitet

Det skal være slik at kontoen må ha vært inaktiv i minst fire år (ubekreftet), for å motta advarselen. Ubisoft gjør det dessuten klart på Twitter at brukere som vil beholde spillene sine kun trenger å klikke på knappen som avbryter kanselleringen – vi tipper det betyr å logge på kontoen igjen, så om du har glemt passordet kan det være smart å tilbakestille og logge på for ikke å miste alt.

En spiller sier at han eller hun mistet alle Ubisoft-spillene, inkludert spillene fra studioet koblet til Steam: “alle spillene jeg handlet er nå ubrukelige.” Årsaken til at Ubisoft må ta slike grep, og at lisensavtalen visstnok ikke nevner det, er at det skal være et EU GDPR-krav.

Annonse