apples smarte skjermer og flere avsløringer
Apples Studio Display er allerede smart på den måten at den er en liten datamaskin som avlaster Mac-en. Planen skal være å tilby enda mer, som StandBy kjent fra iOS 17.

Annonse


Flere Apple-avsløringer

Fra før av bruker Apple A13-brikke i Studio Display i kombinasjon med 64GB lagringsplass og iOS. Brikken sørger for å gi liv til “Center Stage” kamera-funksjon, 3D-lyd og “Hei, Siri.”

Aktive skjermer, ny mini-LED-skjerm og AirPods med kroppstemperatur-måler

Nå skal Apples plan, per Mark Gurman, være å gjøre skjermene enda mer om til en aktiv enhet når den ikke er i bruk. Det er mulig det er snakk om en lignende funksjon som iOS 17 gir iPhones: StandBy, funksjonen som viser en dempet klokke og kalender når mobilen er snudd horisontalt og koblet til strøm.

Spørsmålet er om dette også kommer i form av en programvare-oppdatering til Studio Display, eller om man vil måtte handle en ny modell. Faktisk var det ryktet at iPads også skulle få funksjonen, men så skjedde ikke da Apple annonserte iPadOS 17 forrige måned.

Flere Apple-avsløringer

I andre Apple-nyheter avslører Gurman at Apple jobber med en 27″ mini-LED skjerm og en 30 tommer stor iMac. Gurman forventer også at en ny generasjon AirPods vil kunne måle kropps-temperatur, men at denne muligheten vil kune ta langt lengre tid å få på markedet enn USB C-lading som er en selvsagthet i ny-versjoner.

Gurman peker også på at AirPods-prisen er litt for høye sammenlignet med konkurrentene, og at det ikke er umulig Apple kutter prisen fra 129 dollar til det magiske 99 dollar-tallet.

Annonse