airpods pro 2
AirPods Pro 2 får i høst en stor oppdatering som automatisk skifter mellom ANC og omgivelseslyd.

Annonse


Fikk du med deg denne rå AirPods Pro 2-oppgraderingen?

De av dere som fulgte avsløringene i går kveld fra 19 til 20 har fått med dere denne.

Tre nye funksjoner

For de av dere med AirPods Pro 2, har Apple en skikkelig stor-oppgradering på vei. Faktisk er det tre av dem, som forklart av Apple, og det er noe for alle:

“I høst vil programvareoppdateringer for AirPods gi nye og avanserte muligheter til å forvandle den personlige lydopplevelsen. AirPods Pro (andre generasjon) får tre nye og avanserte funksjoner som gjør dem enklere å bruke i alle miljøer og situasjoner: Lydtilpasning, Personlig tilpasset volum og Samtaleoppfatning. Alle modellene får også nye og forbedrede funksjoner som gjør det enda mer sømløst å ringe og å bytte automatisk mellom enheter.”

For å forbedre den personlige lydopplevelsen ytterligere bruker Personlig tilpasset volum maskinlæring for å forstå miljøet og brukerens lyttepreferanser over tid, slik at opplevelsen kan finjusteres automatisk. 

Apple

Dette er den beste nyheten

Det er lydtilpasning som er den virkelig fete oppdateringen, for planen er at bruker ikke lenger skal trenge å manuelt skru på omgivelseslyd når man passerer en trafikkert vei, eller ved lignende situasjoner. Når det er støy ønsker man jo ANC på. Lydtilpasning svitsjer mellom de to modusene automatisk:

Annonse


“Den nye modusen for støykontroll vil sømløst tilpasse opplevelsen når brukerne beveger seg mellom miljøer og situasjoner som stadig endres gjennom dagen.”

Utover lydtilpasning og automatisk tilpasset volum, er samtaleoppfatning for AirPods Pro 2 den siste av de tre forbedringene: “En ny og imponerende funksjon gjør at brukere med AirPods Pro (andre generasjon) bare trenger å begynne å snakke med personer i nærheten. Da vil Samtaleoppfatning automatisk senke volumet og fremheve stemmene foran brukeren, samtidig som bakgrunnsstøyen reduseres.”

De som fulgte enda bedre med i går kveld, fikk også med dere at Apple lover smidigere bytte mellom enheter med AirPods: “Tilkoblingstiden mellom brukernes Apple-enheter er betydelig kortere, og tilkoblingen er mer pålitelig, slik at det blir mer sømløst å gå fra å lytte til yndlingspodkasten på iPhone til en jobbsamtale på Mac.”

Som en ekstra nyttig funksjon forbedres AirPods Pro (første og andre generasjon), AirPods (tredje generasjon) og AirPods Max med en ny demp eller opphev demping-funksjon som gjør dem enda mer praktiske å bruke til samtaler. Brukerne trenger bare å trykke på stilken – eller på Digital Crown på AirPods Max – for å raskt dempe seg selv eller oppheve dempingen, slik at det blir enklere å multitaske.

Apple
“Brukerne kan raskt dempe seg selv eller oppheve dempingen mens de er i samtaler, ved å trykke på stilken på AirPods Pro og AirPods eller på Digital Crown på AirPods Max.”

Annonse