apple vision pro
Apple Vision Pro kommer til Norge senere i 2024. Når vet vi ikke.

Annonse


Ikke til Norge med det første

Apples meget dyre AR-hodesett, Vision Pro, lanseres tidlig neste år, men kun i USA.

Ikke til Norge “tidlig neste år”

Det er den ikke helt overraskende meldingen etter at Apple presenterte produktet rett før 21:00. Produktet blir kun tilgjengelig fra Apple.com og Apple-butikker i USA, og uansett er prisen svimlende: 3499 dollar. Det er 38 595 kroner med dagens svake krone. Med andre ord kan vi muligens se på en pris nærmere 50 000 kroner når hodesettet lanseres i Norge senere i 2024.

Apple skal avsløre mer om hodesettet fremover, men det er allerede kjent at briller ikke fungerer med dem grunnet det avanserte sensor-systemet som analyserer øynene. Selskapet sier de skal selge tilbehør for korrekt styrke, men selskapet sier de ikke støtter alle styrker. Hvilke som er støttet, er foreløpig ukjent.

Annonse