Hyundai «IONIQ 6 «Advanced»
Nye Hyundai «IONIQ 6 «Advanced» har 614 km rekkevidde til 464 000 kroner.

Annonse


614 km rekkevidde til under 500 000 kroner

Nye Hyundai IONIQ 6 har 614 km rekkevidde og prisen er offensiv.

Ny Advanced-modell er priset godt under 500 000 kroner

Det melder produsenten i en fersk pressemelding relatert til den nye «Advanced»-modellen som tar over for forrige generasjon. «Den nye versjonen har Long Range-batteripakke som standard, og byr dermed på inntil 614 kilometer rekkevidde (WLTP), svært mye smart funksjonalitet og en meget gunstig pris,» hevdes det.

Så hva er prisen? 499 000 kroner? Nei, de har faktisk lagt seg enda noe lavere: IONIQ 6 Advanced starter på 464 000 kroner (veil. levering på 12 900 kroner kommer i tillegg) – det er et priskutt på 45 000 kroner. «Den nye versjonen plasserer seg dermed godt under momsgrensen, og setter en ny standard for rekkevidde i denne prisklassen,» legger de til om bilen som er tilgjengelig nå.

Automatisk filskift og avanserte «smart cruise control»

Bilen har blant annet Highway Driving Assist II som standard. Med nivå 2-autonomi byr dette systemet på en rekke innovasjoner, og under gitte forutsetninger vil bilen selv kunne skifte fil på sjåførens kommando. Avansert navigasjonsbasert smart cruise control og OTA-oppdateringer (Over-the-Air) er også standard, i tillegg til to 12,3’’ skjermer, filholder, automatisk nødbremse med kryssfunksjon, bakseteovervåkning, 18’’ felger og oppvarmede for- og bakseter, for å nevne noe.

Hyundai

Hyundai er også aktuelle med samme modell med premium-pakke: «IONIQ 6 Premium byr også på en meget spennende totalpakke, som inkluderer nær sagt alt utstyr som standard. Der Advanced er en stor og godt utstyrt sedan som byr på en veldig attraktiv pakke, er Premium alternativet for kunder som ønsker en helt toppspekket bil som byr på den aller mest avanserte teknologien og komforten.»

Annonse