no mans sky
No Man's Sky kjører allerede flott på Apple M1. Det ventes at hodesettet er utstyrt med M2.

Annonse


Det kan bli det store Apple VR-spillet

Det har i noen uker nå versert rykter om at No Man’s Sky blir en av de første spillene til Apples VR/AR-hodesett som avsløres mandag neste uke.

Kan bli det første og største VR-spillet til Apple-hodesettet

Nå har sjefen for studioet Hello Games, Sean Murray, tweetet et grønt eple etter først å ha tweetet et rødt et i går. Det hinter til noe, men hva? Hele bransjen tror de har svaret nå. Fokuset til Apple med hodesettet skal være spill, noe som er bekreftet av Mark Gurman. Fordi xrOS støtter iPadOS, vil det være mange spill tilgjengelig fra start, men også titler spesial-laget for hodesettet, som No Man’s Sky.

Alt dette er ekstra spennende fordi Apple jo annonserte at No Man’s Sky skulle lanseres på Mac og iPad på tampen av 2022. Derav de tidligere spekulasjonene om at spillet er på vei til også hodesettet, grunnet iPad-støtten. Det ville jo uansett vært veldig rart om de ender opp med å lansere kun til iPad uten VR – dette er jo et spill som er perfekt for VR. Dette fordi man kan utforske rommet i VR og ikke er låst fast på jorden, men også fordi spillet ikke er for visuelt krevende, men fint vil kjøre i høy oppløsning med Apples M2-brikke, som er ventes å drive hodesettet.

Annonse