Hyundai IONIQ 5 Advanced
Hyundai har lansert IONIQ 5 Advanced som koster under 500 000 kroner og derfor er fritatt for ekstra-moms.

Annonse


45 000 kroner billigere og under det magiske moms-tallet

“Hyundai IONIQ 5 Advanced” er i dag lansert i Norge.

Rett over 500 km rekkevidde

“Den nye versjonen har Long Range-batteripakke som standard, massevis av smart funksjonalitet og en svært gunstig pris,” hevder produsenten om den nye modellen i en fersk pressemelding tirsdag morgen. “Nye IONIQ 5 Advanced gjør at den populære elbilen blir tilgjengelig for enda flere kunder, og lanseres i tråd med Hyundais visjon om å være et merke for den store bredden av befolkningen. IONIQ 5 Advanced har Long Range-batteripakke som standard, og leverer dermed rekkevidde på inntil 507 kilometer (WLTP). Kundene kan velge mellom bakhjulstrekk og firehjulstrekk.”

IONIQ 5 Advanced har Long Range-batteripakke som standard, og leverer dermed rekkevidde på inntil 507 kilometer (WLTP). Kundene kan velge mellom bakhjulstrekk og firehjulstrekk.

Hyundai

Derfor vil de den skal koste under 500 000 kroner

Hva er så prisen? Startprisen er 469 000 kroner (“veil. levering på 12 900 kroner kommer i tillegg).” Per selskapet er denne 45 000 kroner rimeligere enn startmodellen man kunne skaffe før, og som Hyundai påpeker: “Den nye versjonen plasserer seg dermed godt under myndighetenes momsinnslagspunkt på 500 000 kroner.”

Bilen har aktivt understell og nivå 2-autonomi som standard og i tillegg en “omfattende SmartSense-pakke med aktive sikkerhetssystemer.”

“Bilen har også Highway Driving Assist II som standard. Med nivå 2-autonomi byr dette systemet på en rekke innovasjoner, og under gitte forutsetninger vil bilen selv kunne skifte fil på sjåførens kommando. Avansert navigasjonsbasert smart cruise control og OTA-oppdateringer (Over-the-Air) er også standard, i tillegg til to 12,3’’ skjermer, filholder, automatisk nødbremse med kryssfunksjon, bakseteovervåkning, 19’’ felger og LED-lykter, for å nevne noe. IONIQ 5 er også en svært stillegående bil, med lavt støynivå i kupeen. Dette skyldes blant annet doble laminerte vinduer foran og bak, så vel som akustisk frontrute.”

Annonse