stor-oppgradering av chatgpt
ChatGPT kan surfe nettet, være aktive mot tjenester og nettsider og støtter utvidelser.

Annonse


Dette total-endrer ChatGPT

Med-grunder av OpenAI, Greg Brockman, har annonsert viktige forbedringer til ChatGPT på Twitter. Det er også en pressemelding for den store forbedringen.

Utvidelser og interaksjon med nettet

Først og fremst: støtte for utvidelser. Det betyr at hvem som helst kan utvide funksjonaliteten til ChatGPT. Brockman uttaler at en mindre gruppe brukere og utviklere får først.

Stor-forbedring nummer to er at chatte-plattformen nå for første gang vil kunne hente sanntidsdata fra nettet. Det er en potensiell “game changer.”

Det er allerede utvidelser på plass

Utvidelser vil også få lov til å surfe nettet, men også være aktive mot spesifikke nettsider. The Verge påpeker at dette kan gjøre ChatGPT til et grensesnitt mot en haug rekke tjenester og nettsider. Selskapet uttaler også at andre tjenester vil kunne bruke ChatGPT som deres “øyne og ører.”

Utvidelser som allerede er på plass:

  • Expedia
  • OpenTable
  • Kayak
  • Klarna Shopping
  • Zapier

OpenAI har også sine egne utvidelser: en nettleser og en kode-tolk. Microsofts integrasjon av ChatGPT 4 i Bing henter allerede informasjon fra nettet, men OpenAI går altså lenger og kan utføre oppgaver som bestemmes av brukeren som derfor vil kunne bruke tjenesten til ikke bare å finne hotellet eller fly-avgangen, men også bestille den.

Annonse