bing lager bilder fra tekst
Det ser ut som det eneste kravet er å være tester av nye Bing, og det er det visstnok ingen restriksjoner på lenger.

Annonse


Skriv setningen, skap bildet

Nye Bing og Edge-søkefunksjonen som har ChatGPT 4.0 integrert, har fått noe nytt.

“Over 100 millioner AI-samtaler”

Det Microsoft har integrert på nettet og i “Bing-boksen” i Edge er OpenAI sin Dall-E AI bilde-skaper. Det denne kan gjøre er å generere bilder basert på hva man forteller AI-en i chatten.

Foreløpig er tjenesten tilgjengelig her, men vi er nå usikre på om man behøver å være beta-tester av noe slag. Uansett fikk vi tilgang uten problemer med Edge på en stabil versjon av Windows 11. Det skal ikke lenger være et krav å registrere sin interesse for nye Bing med GPT-4, men for å være sikker ta en titt her.

Eksempler fra https://www.bing.com/images/create

Her er bildene den lagde fra frasen “man walking thru lush forest”:

Kun fantasien setter en stopper

Microsoft sier de vil gjøre det de kan for å blokkere potensielt skadelig innhold og det er på vei støtte for flere språk enn engelsk.

Annonse


Selskapet sier at dette kan brukes enn mer til fantasi-bilder, og foreslår den blant annet som en interiør-tips-generator:

“For de som tester Bing, er Bing Image Creator fullt integrert i Bing-chatopplevelsen, og rulles først ut i kreativt modus. Ved å skrive inn en beskrivelse av et bilde, gi ekstra kontekst som plassering eller aktivitet, og velge en kunststil, vil Image Creator generere et bilde fra din fantasi. Det er som din kreative copilot. Bare skriv noe som “tegn et bilde” eller “lag et bilde” som en melding i chatten for å lage et bilde for et nyhetsbrev til venner eller som inspirasjon for å pusse opp stuen din.”

Dette er bildet den skapte til oss. Merk at det du kan oppleve det tar tid å skape bildet ditt, og at det noen ganger ikke fungerer.

Annonse