Konsept: Antonio DeRosa

Annonse


Nå har Apple selv avslørt sitt nye OS

Selv Apple klarer sjelden å holde alt hemmelig kort tid før lansering av noe helt nytt.

Apple gidder ikke lenger skjule koden på egen GitHub

Vi så referanser til Apples hodesett og tilhørende OS, realityOS, i selskapets Windows-apper av blant annet Music. Nå har refereansene til OS-et tatt helt av, og det bugner over av dem på Apples egen GitHub.

For selskapet oppdaterte nettopp koden sin der, og blant merkenavn som iOS, macOS og watchOS, der finner vi også realityOS and Reality Simulator.

I tillegg skal Wolf være kodenavnet på AR/VR-plattformen og komponenter skal være lekket.

Annonse


@aaronp613/Twitter

Den dyreste modellen kommer først

Det at dette skjer nå er ikke så overraskende. Årsaken er at troverdige kilder sier Apple skal vise frem hodesettet på selskapets utviklermesse WWDC i juni. Jo nærmere vi kommer en lansering, jo flere lekkasjer.

Det første hodesettet blir priset til minst 30 000 kroner og er myntet på utviklere (Reality Pro). En forbrukermodell (Reality One) kommer senere til omtrent halve prisen, men trolig med lavere oppløsning per øye og svakere maskinvare.

Annonse