oneplus 11 concept
"OnePlus 11 Concept" kommer neppe i salg, men fancy er det og prisen hadde trolig blitt for drøy.

Annonse


Baksiden er ikke hva du tror

“Den nye konsepttelefonen kommer med en helt ny kjøle-teknologi for smarttelefoner. Den er også utstyrt med et komplekst designet kamerasystem og dekorative teknikker som vanligvis kun er forbeholdt klokker i luksuskategorien.”

Dette er intet varsel-system

Så det er et kjøle-system, og ikke en fancy kopi av Nothings “Glyph”, årets OnePlus Concept byr på.

Kjølesystemet til “11 Concept” heter “Active CryoFlux”. OnePlus går såpass langt at de omtaler det som en “game changer” for mobil-kjøling.

Også kamera-designet er vel så intrikat der den blå “Active CryoFlux”-væsken strømmer rundt kameraet. Linsene er til og etset med Guilloché-teknikk som visstnok er en veldig presis dekorativ teknikk som vanligvis brukes i dyre klokker.

Annonse


OnePlus Concept 11 er den første mobilen som er smykket med dette:

Dette er fordelene

Ifølge OnePlus er systemet i stand til å senke temperaturen med opp til 2,1 grader. OnePlus sier også at FPS-en forbedres med “3 til 4 grader” (hva nå enn det betyr – vi regner med de mener FPS) og temperaturen går ned 1,6 grader under lading.

Dette har også den fordelen at lade-tiden kuttes med 30 til 45 sekunder. Ikke akkurat en “game changer”, men en forbedring er det jo.

Hadde nok blitt for dyrt

Det er ganske så avanserte greier som skal til for det mange vil påstå er mindre forbedringer.

OnePlus sier de bruker en “industriell piezoelektrisk keramisk mikropumpe i kjernen, koblet til rørledninger som er klemt mellom en øvre og nedre membran,” og at “mikropumpen tar opp et areal mindre enn 0,2 cm2, noe som gjør at kjølevæske kan sirkulere rundt rørledningene uten å øke OnePlus 11 Concepts vekt og tykkelse vesentlig.”

Fancy greier, men det spørs hva prisen ville vært, noe de heller ikke avslører. Derfor er det også usannsynlig dette blir noe du kan handle.

Mikro-pumpen.

Annonse