Annonse


Vi er trollmenn – “Hogwarts Legacy”

Harry Potter Hogwarts Legacy plasserer deg i skoene til en kommende magisk person i det kjente Harry Potter universet!

Gikk du glipp av sendingen? Se den her:

Harry Potter Hogwarts Legacy er et action-rollespill i en åpen verden, satt i Harry Potter universet som først ble introdusert via bøkene. Legg ut på en reise gjennom kjente og nye steder mens du utforsker og oppdager magiske beist, tilpasser karakteren din og lager eliksirer, mestrer troll forming, oppgraderer talenter og blir den magiske personen du ønsker å være.

Opplev Galtvort på 1800-tallet. Karakteren din er en student som har nøkkelen til en eldgammel hemmelighet som truer med å rive magi verdenen fra hverandre. Skaff deg allierte, kjempe mot mørke krefter, og avgjør til slutt skjebnen til magi verdenen. Arven din er hva du gjør den til. Lev det uskrevne.

steam

Hogwarts Legacy er tilgjengelig på PS4, PS5, XoneX, XseriesS/X, Nintendo Switch og PC via Steam eller Epic Games fra 10. Februar, men om man kjøper Deluxe Edition får man tilgang til spillet 72 timer før offisiell lansering

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00 – bli gjerne med i Discord-gruppen vår også.

(Sendingen inneholder reklame)