Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds
Logitechs "G Fit" har et spesial-triks. Om det er nok til å få deg til å betale nesten 3000 kroner er et annet spørsmål.

Annonse


Lys endrer proppene i øret

Logitech mener at markedet er modent for mer enn bare hodetelefoner. Motsvaret er “G Fits True Wireless Gaming Earbuds.”

Dette forblir den eneste gangen vi staver hele navnet. Fra nå av er navnet “G Fits”.

Og vi som trodde dette bare var nok et par propper

Prisen på disse “G Fits” er 2599 kroner og de skal være tilgjengelige nå.

Det er en ganske stiv pris for et par propper i et allerede fullstappet marked – kanskje byr de på noe mer?

Annonse


Selskapet håper at “Lightspeed” og Bluetooth-støtte kan hjelpe til med å overbevise. Det er støtte for PC, Mac, Playstation, Switch og mobiler, men det har vi hørt før.

Spillerne kan koble til via Logitech på deres PC, Mac, Playstation 5, Playstation 4, Nintendo Switch og Android-enheter gjennom USB-A eller USB-C.

Øreproppene har opp til sju timer brukstid og ytterligere åtte timer med laderboksen via Lightspeed, og ti timer med ytterligere tolv fra ladeboksen når de brukes via Bluetooth.

Logitech

Så fikk vi høre om “Lightform”

Du lurer kanskje på hvorfor vi i det hele tatt skriver om et par propper, og vi er enige: til nå har denne artikkelen omhandlet et par overprisede propper.

Trikset til Logitech: “Lightform.”

Kombinert med selskapets G Fits-app “vil det trigge en rekke innebygde LEDs, som vil gjøre de gel-fylte tuppene på øreproppen hardere etter konturene på øret.”

Dette gir en mer komfortabel, sikker passform som ikke vil falle ut, og skaper et skjold mot lyd utenfra som skalper den beste passive lydisolasjonen på markedet.

Logitech

Man kan også stille inn proppene i forhold til hva man spiller og lytter til: FPS, RPG, musikk, podcasts, ekstra bass og mer.

Det er også to mikrofoner i hver propp.

Og vi som trodde dette bare var spesielle propper fordi de er laget for gaming. Om det er gimmick eller ikke har vi ingen mulighet til å bekrefte eller avkrefte før vi selv tester dem.

Annonse