sony playstation 5 og dualsense
Det er mulig at litt over 6000 kroner for Playstation 5 blir normalen for de aller fleste norske nettbutikker i februar.

Annonse


Nå selger de Playstation 5 til litt over 6000 kroner

Playstation 5 ser endelig ut til å bli billigere i Norge, og det fra offisielle salgskanaler.

Vi håper dette er den nye prisen

Sony har minst to ganger uttalt (først i mai) det de skulle øke produksjonen for å få ned prisene, sist gang under CES tidligere denne måneden.

Vi var ikke helt sikre på om vi skulle tro på dem da det ikke er første gang de har sagt dette, men nå kan det se ut til at det løsner.

For et kjapt søk på norske nettbutikker avslører at man ikke lenger er nødt til å godta å betale 10 000 kroner for en ny konsoll.

Annonse


Elkjøp tidlig ute med ny pris

Elkjøp annonserer nå Playstation 5 til 6295 kroner (med God of War: Ragnarok: 6995 kroner) med levering 9. februar. Man må altså vente litt, men prisen er i det minste langt mer korrekt.

Playstation 5 er nå tilgjengelig for bestilling. Det er en begrensing på 1 konsoll per husstand. Kundesenteret kan ikke hjelpe med reservasjon av konsollen i butikk.

Elkjøp

Det er en rekke nettbutikker som har konsollen på lager, men felles for mange er at de tar over 10 000 kroner.

Det kan jo tenkes at Elkjøp er de første med lavere priser, og at flere norske nettbutikker vil følge etter med samme pris i februar.

Annonse