applestørresiriforbedringer
Apple har jobbet en god stund med et skikkelig Siri-løft. Forbedringen med å kunne si "Siri" rulles ut i 2023 eller 2024.

Annonse


Skal Apple endelig fikse sitt dårligste produkt?

Bloombergs Apple-ekspert Mark Gurman hevder selskapet klargjør en større overhaling av Siri.

“Siri!”

Planen er nemlig å kvitte seg med “Hei, Siri” for å vekke hennes oppmerksomhet: som med Amazon Alexa vil man slippe hilsenen i forkant.

Det er ikke så lett som det høres ut å fjerne hilsenen før navnet, da det lettere kan bli plukket opp av feil kilder. Derfor har Apple brukt mye tid på å samle inn stemme-data for å sørge for at assistenten svarer når det er korrekt person som spør.

I tillegg skal selskapet tettere integrere assistenten inn i tredjeparts-apper og tjenester. Apple skal visstnok også endelig ta tak i den generelle ytelsen til assistenten slik at hun faktisk skjønner brukeren og utfører korrekt operasjon.

Annonse


Apple utvider annonser

Samtidig øker selskapet satsingen på annonser og skal plassere dem på Apple TV+, “Major League Soccer” som i USA får en dedikert seksjon og i TV-appen.

Forvent også reklame Apple Maps, Podcasts og Books-appen senere.

Nå som selskapet har sitt eget annonse-nettverk, vil det også være enklere å lansere en reklame-finansiert utgave av Apple TV+. Det er ingen konkrete rykter om dette enn så lenge.

Når kommer iPhone med Apple 5G?

Det var forventet en iPhone med Apples eget 5G-modem før dette, men nå ryktes det at det kanskje ikke skjer før i 2025.

Qualcomm sier nemlig at de kommer til å levere modem til Apples mobiler ikke bare i 2023, men også tre år frem i tid. Det er gode nyheter for selskapet som jo tjener enorme summer på avtalen.

Apple handlet Intels modem-avdeling i 2019 og har siden den gang jobbet med sine egne brikker. Rapporten går på at brikkene blir for varme og at det derfor vil drøye noe før Apple har fått utfordringen under kontroll.

Annonse