aismartbørste
Oral-B er aktuelle med sin nye iO-tannbørste som hevder å kjenne deg.

Annonse


Tannbørste bruker AI

Oral-B sin nye toppmodell, iO10, hjelpes av AI, mener selskapet.

Har det noe for seg denne gang?

Alt skal være AI for tiden, men det er jo likevel interessant når en produsent sier at tannhelsen kan forbedres på denne måten, men hva betyr det egentlig?

“Oral-B iO10 er et nytt og oppgradert tilskudd i iO-familien. Den store nyheten iOSense, er en hub-enhet som følger iO10-børsten og veileder til hvordan, hvor og når du skal børste for å få den ultimate rengjøringen og få en profesjonelt ren følelse hver dag.”

Men hvordan? Oral-B forklarer at “den nye iOSense-enheten som følger med Oral-B iO10, er drevet av kunstig intelligens for å intuitivt veilede deg gjennom børstingen og tilbyr en personlig børsteopplevelse.”

Annonse


Tannbørsten er tilgjengelig nå og koster 4499 kroner.

Slik fungerer det rent praktisk med iOSense-tilbehøret:

Base-stasjon følger med

iOSense er også en magnetisk ladestasjon som lader børsten til 100 prosent på rundt tre timer, og “når du er på farten kommer børsten også med en Power2Go-reiseveske som lar deg lade den elektriske tannbørsten uansett hvor du er – direkte i etuiet.”

iO10 har hele syv børsteinnstillinger og med LED-er velger man en rekke børstemodus som “Whitening”, “Super “Sensitive” eller “Intensive”.

Børstene har som de andre i iOS-serien en magnetisk motor som leverer mikrovibrasjoner.

Vi kommer tilbake med test av iO10.

Dette er de viktigste funksjonene

  • Oral-B iO10 har syv smarte børstemoduser – Whitening, Daily Clean, Gum Care, Sensitive, Super Sensitive, Intense og Tounge Clean – som brukeren enkelt kan velge mellom på det interaktive fargedisplayet på børsten.
  • Den separate ladeenheten, iOSense, bruker kunstig intelligens for å gi personlig tilbakemelding i sanntid – med veiledning om hvordan, når og hvor du skal børste.
  • Den smarte trykksensoren veileder til optimalt trykk ved rengjøring og varsler med rødt lys når trykket er for hardt. Dette er for å maksimere effektiviteten til Oral-B iO sitt ikoniske, runde børstehode, inspirert av tannlegeverktøy.
  • Oral-B iO10 kobles via Bluetooth til Oral-B-appen, hvor du kan motta personlig og dyptgående tilbakemelding etter hver børsteøkt. Via appen kan børsteopplevelsen tilpasses gjennom muligheten til å sette personlige mål for å møte individuelle behov. I tillegg tilbyr appen 3D-grafikk og AI-børsteteknologi som identifiserer de forskjellige områdene av munnen for å umiddelbart vise brukeren når hver del av munnen er tilstrekkelig børstet.
  • Den visuelle timeren sporer varigheten av hver børsteøkt, slik at brukeren vet når hen har børstet i to minutter som tannlegen anbefaler.
  • Oral-B iO10 kommer i to nye galaktisk inspirerte farger: Cosmic Black og Stardust White.

Annonse