airpodspro2avsløres7september
Det kan være lurt å vente med å handle AirPods Pro. Samtidig er det avslørt at iPhone 14 Pro blir større med større batterier og at Pro-hodesettet lanseres neste år.

Annonse


Her er alle de nye Apple-avsløringene du må få med deg før onsdag

Mark Gurman fra Bloomberg er helt sikker på at onsdag så skal Apple, foruten å lansere iPhone 14 og Apple Watch Series 8 og Pro, også skal vise frem nye AirPods Pro 2.

Bluetooth LE Audio er trolig den største AirPods Pro 2-forbedringen

Det gir mening å lansere nye AirPods samtidig med en ny iPhone, og det er jo litt på overtid: AirPods Pro ble lansert i oktober 2019. Bare batteriet er kanskje et problem for mange nå.

Gurman har blitt fortalt kun få dager før pressekonferansen at de skal debutere der, men utover det avslører han ingenting om produktet.

“Klokka er viktigst”

Gurman sier at “det viktigste nye produktet vil være Apple Watch Pro.

Annonse


Klokka er er designet til å konkurrere direkte mot Garmin avanserte og robuste klokker – en serie rettet mot tøffe idrettsutøvere som terrengsyklister, turgåere og maratonløpere.” Den nye klokka vil koste fra 900 til 1000 dollar, altså rundt 10 000 kroner som tidligere meldt.

Series 8-klokkene får kropps-temperatur-måling og fruktbarhets-nivå-måling.

iPhone 14-salget forventes å starte 16. september

Hva angår iPhone 14 er det ingenting nytt å melde: 14-serien får A15-brikke, Pro-modellene får A16, nytt FaceID-sensorområde, alltid-på panel og 48MP kamera.

I tillegg til FaceID så er jeg blitt fortalt at iPhone 14 Pro-modellene vil se noe større ut, ha mindre rammer og større batterier.

Mark Gurman, Bloomberg

“Apple-hodesettet avsløres ikke onsdag”

Apple Reality er navnet på Apples VR/AR-hodesett. Selskapet vurderte også Vision, men de nye varemerke-registreringene mer eller mindre spikrer Reality.

Hodesettet har vært under utvikling i flere år og “blander AR med VR.” Hodesettet lanseres neste år, og et mindre par med kun AR kommer om noen år.

Apple Reality Pro er trolig navnet på det første hodesettet, så kommer Apple til å følge opp med Apple Reality One som blir billigere.

“Reality Processor” vil ta seg av produktets tunge jobber med å behandle AR og VR, dette i kombinasjon med en M2-brikke.

Gurman har også oppdaget et nytt varemerke, Optica, som kanskje refererer til funksjonen som gjør det mulig å skifte optikk om man trenger det.

Annonse