Annonse


VI STRØMMET – Battlefield 2042 Season 2

Battlefield 2042 prøver fortsatt å overleve etter den gigantiske fiaskoen det var etter lansering, utviklingen går definitivt i riktig retning, men det er nok fortsatt en god stund til de klarer å nærme seg det sluttproduktet spillerne faktisk ønsker og søker.

Er Battlefield 2042 fortsatt tapt håp? Eller begynner det faktisk å bli skikkelig bra? Se sendingen nedenfor dersom du gikk glipp av den:

Med neste Battlefield allerede godt inn i planleggingsfasen er det mange som tror at Dice har gitt opp forsøket på å fikse spillet som mange muligens sammenligner som pasta carbonara, uten saus. Men Dice har ikke gitt opp håpet helt enda, og sesong 2 er alt ute, med ett nytt kart, én ny spesialist, to nye kjøretøy, noen nye våpen, andre ting jeg ikke har peiling på hva er, samt nytt Battle Pass.

Oversikten over hva sesong 2 byr på

Én ting å se frem til, er sesong 3. Da lover Dice en omfattende forandring av hvordan spesialistene spilles på – ikke at karakterene i seg selv blir noe særlig forandret, men de blir plassert i spesifikke velkjente klasser som vi alle kjenner fra før.

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00 – bli gjerne med i Discord-gruppen vår også.

Annonse