GTEliteFordGTEditionCockpitogES1SeatFordGTEdition
Salget starter i oktober, men pris er ikke kjent.

Annonse


Se som de tar den helt ut

Ford og Team Fordzilla har introdusert Ford GT-racing cockpit på Gamescom.

Next Level Racing-partnere får disse inn i oktober

“Med GTElite Ford GT Edition Cockpit og ES1 Seat Ford GT Edition får du cockpit med en blå anodisert ramme, Ford-branding og et ergonomisk utformet racingsete”, melder Ford i pressemeldingen.

Man kan handle begge samlet eller hver for seg. Salget starter hos Next Level Racing sine salgskanaler i løpet av andre halvdel av oktober. Bildet inneholder også deler som må handles som tilbehør, inkludert setet “ES1 Ford GT Edition Seat” og “Monitor Stand.”

“Hvisker bort skillet mellom virkelighet og virtuell motorsport”

– Det er stort for oss å samarbeide med et ikonisk merke som Ford for å gjøre skillet mellom virkelig og virtuell motorsport enda mindre. Med dette partnerskapet forplikter begge selskapene seg til å fortsette å vokse innenfor gaming og motorsport. Vi er veldig fornøyde med å gi Ford-fans over hele verden muligheten til å game i denne cockpiten hjemme, sier CEO i Next Level Racing, Hess Gah.

Setet har en rekke forskjellige innstillingsmuligheter for å gi gamere den optimale sittestillingen. Det hele kommer også med Team Fordzilla-merkede setebelter og en Ford GT/Team Fordzilla-merket antisklimatte. ES1 Seat Ford GT Edition kan også brukes sammen med andre cockpiter som er utviklet for sidemonterte seter. 

Ford

Annonse