logitechogtencentlagerkonsoll
Logitech i samarbeid Tencent skal senere i år lansere en håndholdt spillkonsoll som kun strømmer spill. Avbildet: Valve Steam Deck.

Annonse


Logitech lanserer konsoll i år

Logitech har inngått samarbeid med Tencent.

Blir det støtte for mer enn Xbox og GeForce Now?

Selskapet har annonsert de senere i år skal lansere en håndholdt spill-konsoll som kan koble seg opp mot Xbox Cloud Gaming og GeForce Now.

I pressemeldingen står det at en rekke sky-tjenester er støttet, inkludert de to fra Microsoft og Nvidia – kanskje får den derfor støtte for flere. Tencent tar seg av programvare-tjenestene.

Ingen av selskapene har villet avsløre noe mer enn dette, og det foreligger ingen bilder av produktet.

Enn så lenge har vi ikke annet enn sitater fra de to partene:

Logitech G sitt lederskap innen PC- og konsollspillutstyr gjør dem til en ideell partner for å hjelpe oss å realisere visjonen om å bringe en bedre spillopplevelse til spillere over hele verden. I dag markerer starten på en ny mulighet for våre selskaper til å flytte grensene til spillenheter ytterligere.

Daniel Wu, daglig leder, Tencent Games Smart Solution Innovation Lab

Som en av de ledende globale plattformene for spillutvikling, publisering og drift, har Tencent Games vært i forkant av innovasjon, og det er derfor vi samarbeidet med dem. Som en som vokste opp med videospill er ideen om å kunne strømme og spille AAA-spill nesten hvor som helst veldig spennende, og vi gleder oss til å vise alle hva vi har jobbet med.

Ujesh Desai, daglig leder, Logitech G

Annonse