valveøkersteamdeckproduksjonen
Valve har heldigvis klart å øke produksjonstakten av Steam Deck, noe som hever håpet om en lansering av konsollen i Norge vinteren i år.

Annonse


Øker produksjonen

Valve har en gladmelding til alle som venter på sin Steam Deck: nå kan de doble antallet forsendelser til kunder i regioner som kan bestille konsollen.

Valve dobler antallet konsoller de sender ukentlig

Norge er ikke på den eksklusive listen enda, men kanskje det nærmer seg nå som Valve sier de har klart å øke produksjonstakten.

Foreløpig er det eneste vi vet om lanseringen i Norge er en lansering i løpet av etter tredje kvartal, altså en gang i løpet av vinteren i år.

Rekker Valve en lansering i Norge i år?

Dette kan fort ende med utsettelse til neste år, men nå som Valve sier de har klart å øke produksjonen i god tid før vinteren, er det fremdeles håp om en lansering i Norge i år.

Annonse


Husk at kunder kun har 72 timer på å fullføre bestillingen, et systems som sikkert vil være gjeldende i Norge også, så kunder må passe på e-posten sin.

Det er farer ved å bruke egne SSD-er

Samtidig med den positive nyheten, er det en negativ ting med konsollen: Valve advarer nemlig mot å installere din egen og større M.2-disk (2242: 22 mm x 42 mm) fordi disse blir varmere og krever mer energi enn 2230-modellen (22 mm x 30 mm) som er å finne i Stem Deck.

Valve går så langt og mene at konsollens levetid kan “forkortes betydelig” om man ønsker mer lagringsplass for en billig penge.