polestar2fårapplecarplay
Har du en Polestar 2 kan du undersøke om den store CarPlay-oppdateringen kan lastes ned.

Annonse


Med en oppdatering får Polestar 2 CarPlay

Polestar har lansert en skikkelig stor-oppdatering.

Polestar 2 sin 11″ skjerm får Apple CarPlay

Det er Polestar 2 som får støtte for Apples iPhone-speiling. Nå har vi ikke mottatt en norsk pressemelding om dette, så om du ikke får en oppdatering nå med en gang kan det hende at de starter i andre regioner. Polestar 2 har allerede meldt at utrullingen vil skje gradvis, men Norge er jo litt av et el-bil-land, så det kan jo tenke vi er i første gruppe.

Polestar var kjente for å være en av de første med støtte for Google Android Automotive OS, men nå har de altså med en oppdatering også gitt iPhone-eiere en grunn til å vurdere Polestar 2 kanskje i større grad enn tidligere.

Annonse