applearbrillenealleredei2024
En optimistisk analytiker sier at Apple for tiden utvikler designet til sine AR-briller, noe som nok betyr at mange av de tekniske utfordringene er låst. Lanseringen skal ifølge samme person skjer sent 2024.

Annonse


Er Apples AR-briller virkelig så nærme lansering?

Analytiker Jeff Pu fra Haitong Intl Tech Research mener at Apples AR-briller kan komme allerede sent i 2024.

“AR-brillene kommer allerede om to år”

Vi har ikke en gang sett Apples VR-hodesett, for ikke å snakke om brillene som tidligere er spådd en lansering i 2025 eller senere.

Etter flere rapporter om at også hodesettet måtte utsettes, er det ingen grunn til å tro at også ikke brillene blir påvirket om det da ikke er helt ulike problemer.

Pu mener at Apple er i design-utviklingsfasen, og at produktet skal masseproduseres i andre halvdel 2024. Med andre ord lanseres de nok for massene, og ikke som en slags test for utviklere som det ryktes hodesettet er.

Annonse


Apple samarbeider med Luxshare og Corning igjen

Kanskje hodesettet kun er ment å bane vei for brillene? Hvem vet for øyeblikket, utover at for at Pu skal ha rett så må nesten VR/AR hodesettet lanseres neste år, og det er hva de med mest informasjon om Apples planer mener. Da er det kanskje ikke så utrolig og tro at brillene kan komme om to år, men vi er skeptiske.

Luxshare, Corning (glass) og Hoya er noen av Apples partnere på brille-prosjektet.

Pu har også litt informasjon om iPhone 15 Pro som ventes å få periskop-linse. Pu er nemlig usikkker på om begge Pro-modellene får, eller kun Max-modellen.

Luxshare er allerede en Apple-partner. Avbildet er en Apple Watch på selskapets nettsider.

Annonse