arkgratispåsteam
Ark har vært under konstant utvikling siden lanseringen i 2017. Neste år kommer oppfølgeren.

Annonse


GRATIS: Ark – Survival Evolved

Som vi meldte da vi fulgte Xbox og Bethesda-pressekonferansen (se alle trailerne), så er Ark fremdeles tilgjengelig helt gratis på Steam. Også DLC-en, Ark: Fjordur er gratis.

Ark er gratis på Steam nå

Tilbudet kommer i forbindelse med annonseringen av Ark 2 under samme pressekonferanse.

Ark 1 har siden lanseringen i august 2017 vært under konstant utvikling, som se hør og bør med et åpen-verden-spill. Spillet startet litt knotete i form av en beta, men har nå “veldig positivt” snitt på Steam. Spillet har 70 på Metacritic og 6,5 fra spillerne.

Oppfølgeren lanseres neste år, og det er alt vi vet da det ikke er knyttet dato eller kvartal til oppfølgeren. I den nye versjonen må man samarbeide med helter “for å konfrontere mektige mørke krefter.” Utviklerne omtaler spillet som den “definitive neste-generasjons overlevelsesopplevelsen.”

Annonse