lastnedios16utviklere
Utviklere kan laste ned nå. Alle andre kan laste ned neste måned, samme måned de nye MacBook-ene kan handles.

Annonse


Utviklere kan laste ned iOS 16 og iPadOS 16 nå

Apple har endelig lastet opp iOS 16, iPadOS 16 og de andre beta-profilene for utviklere.

Få med deg alt Apple lanserte.

Du kan laste ned nå om du er utvikler, alle andre må vente til juli

Alle andre kan laste ned de nye beta-versjonene av Apples OS neste måned, men en dato er ikke kjent akkurat som lanseringen av de nye MacBook-ene (her er prisene) som kommer neste måned men uten dato.

En av de største endringene iOS 16 er at man kan bruke mobilen som webkamera mot en Mac. Det er også lagt til støtte for personliggjøring av låsskjermen, en funksjon som på mange måter fungerer som på Apple Watch.

Med iPadOS 16 ser det ut til at vi får alt det vi har ønsket oss med Stage Manager som bringer ekte multitasking med mulighet for å flytte apper dit man ønsker og endre størrelsen på dem. Mot en ekstern skjerm kan man ha opp til åtte apper oppe samtidig.

Det skal bli interessant å se om de første beta-versjonene er stabilt. Med 15-lanseringene var det ikke et problem, mens macOS beta-er tradisjonelt har vært mer ustabile.

iOS 16.
iPadOS 16.

Annonse


Annonse


Annonse