belkinektetrådløslading
Belkin skal i samarbeid med Wi-Charge lansere minst ett produkt i år som vil kunne lades helt trådløst - spm. er hvilket produkt det er som kun krever maks 1 w.

Annonse


OPPDATERT: Belkin får IKKE ekte trådløs lading i år

Tilbehørsprodusenten Belkin har inngått samarbeid med Wi-Charge, et Israelsk selskap som bruker direkte IR-stråler for å trådløs lade opp til 1 w.

Oppdatert, 28. april, 10:46:

Belkin tilbakeviser nå at de skal lansere et produkt i år med ekte trådløs lading etter at TechCrunch snakket med deres partner, Wi-Charge.

I intervjuet sa Ori Mor, grunnleggeren av selskapet, at Belkin skulle lansere noe sammen med dem i år, men nå sier Belkin at det slettes ikke er sant og at de to selskapene for tiden bedriver forskning og utvikling og at alt er på konsept-stadiet.

Annonse


Wi-Charge sier at de skal lansere to produkter med trådløs lading i år, og på egenhånd, så da får vi se.

Alt som er i standby mesteparten av tiden er perfekt

Og produktet som skal kunne lades over løse lufta, det lanseres allerede i år. Hvilket produkt det er snakk om vet vi ikke, og noe Belkin nok selv har lyst å avsløre.

Hva kan det være? Vi får bare vente å se, men Wi-Charge er selvsagt interesserte i å snakke opp hvor praktisk det er med trådløs strøm, i første rekke for å erstatte batterier – 1 w er jo ikke all verden.

Kommersielle løsninger som dette gir mening da ansatte vil slippe å bytte batterier eller for butikken å etterinstallere kabling:

Eksempler på enheter som kan leve med lite effekt er elektriske tannbørster, sensorer, smart-låser og Qi-ladere påmonterte bord i restauranter:

Tannbørster:

Kan klare fire w, men det krever en større sender

Selskapet er faktisk i stand til å levere fire w, noe de også gjorde i starten, men kundene (bedrifter) ønsket faktisk mindre energi, blant annet for å kunne bruke en mindre sender av strømmen.

Selskapet avsluttet intervjuet med TechCrunch med å avsløre at det kommer minst to forbruker-produkter i år. Det er alt de vil si. For nå.

Annonse