truewireless310mainorge
True Wireless 3 kommer 10. mai til rett under 3000 kroner.

Annonse


Dette er Sennheiers nye Momentum True Wireless 3 og her er prisen

Da vi testet True Wireless 2 i april 2020 ga vi dem 10 av 10. Nå er oppfølgeren her.

“En intens stereolyd”

“Akkurat som sine forgjengere, leverer Momentum True Wireless 3 god lydkvalitet, sentrert rundt Sennheisers True Response-teknologi. Basert på syv dynamiske mm-drivere produsert i Tyskland, skaper øreproppene en intens stereolyd med dyp bass, naturlige mellomtoner og detaljerte noter,” hevder den tyske lydprodusenten i presse-meldingen.

True Wireless 3 kan forhåndsbestilles fra i dag og lanseres 10. mai. Pris: 2790 kroner. Fargevalg er sort, hvitt og gratiffgrå.

Det er også inkludert en lytte-test i appen for å levere et personlig lydbilde:

“Den nye Sound Personalization-funksjonen gir en forbedret lydopplevelse gjennom en guidet lyttetest for å sette opp den perfekte lyden for deg som lytter. Smart Control-appen har også et utvalg av forhåndsinnstillinger og en equalizer-funksjon for å skreddersy lyden til din smak.”

Annonse


Den kanskje største forbedringen på funksjonssiden er “Adaptive Noise Cancellation” som ifølge selskapet “automatisk tilpasser seg miljøet ditt. Systemet observerer kontinuerlig støy, og tilpasser seg omgivelsene deretter.”

Støtte for AAC, SBC og aptX Adaptive er også på plass.

Om batterilevetid, design og treningsmuligheter

Proppene gir syv timer på en lading, og med etuiet kan man lade opp til 28 timer med lyttetid.

Det futuristiske, ergonomiske designet til øreproppene, som nylig vant en Red Dot Design-pris, gir en langvarig og komfortabel passform – som attpåtil ser bra ut! Momentum True Wireless 3 kommer også med flere silikonputer i forskjellige størrelser, som er designet for å passe alle øreformer og størrelser.

“Takket være det IPX4-sertifiserte dekselet, er MOMENTUM True Wireless 3 skapt for alle opplevelser – også de mer aktive. Enten om det er å løpe i regnet, gjennomføre en intens styrkeøkt på treningssenteret eller gå en skitur i marka, gir de nye Sennheiser-øreproppene en lytteopplevelse i toppklasse.”

IPX 4 betyr at de tåler vannsprut, så jogging i regnet bør ikke være et problem.

Annonse