applestudiodisplayoppdatering
Apples Studio Display støtter også Center Stage, men webkameraet har visstnok elendig kvalitet. Apple mener de kan forbedre bildekvaliteten med en programvareoppdatering. Skjermen har A13-brikken innebygget, den samme fra iPhone 11.

Annonse


Studio Display får kraftig kritikk – nå lover Apple å rydde opp

The Verge gir Studio Display til Apple som koster fra 18 990 kroner 6 av 10 og klager blant annet på skikkelig dårlig webkamera-kvalitet.

The Verge ga Apples 5K-skjerm kun 6 av 10

Joanna Stern fra The Wall Street Journal er også veldig misfornøyd og omtale kvaliteten som den fra en gammel Blackberry.

Merkelig nok mener Apple at de kan løse problemet med en programvareoppdatering og at kvaliteten etter denne skal ligge nærmere iPad Pro og nye iPad Air.

Apple avslørte hverken dato eller hva nøyaktig hva som må rettes. Apple har plassert en A13-brikke i skjermen, noe som gjør det lettere å skjønne at programvaren er viktig.

Annonse


Med nanotekstur koster Studio Display 22 490 kroner.

Skjermen til nesten 20 000 mangler HDR

Tittelen på WSJ sin test av skjermen er rett og slett at “du får ikke hva du betaler for”. “Bu til Apple for å ta 1599 dollar for teknologi som ikke lever opptil markedsføringen”, skriver Stern.

Dessverre for Apple er ikke webkameraet den eneste årsaken til 6 av 10 fra The Verge: den dyre skjermen mangler HDR, lokal-dimming og VRR.

For å strø plaster på såret tar Apple 1582,50 kroner for et “stativ med vinkeljustering”. Au.

Annonse