applemacstudioavslørt
Dette skal være Apples nye Mac Studio som blir en mellomting mellom Mac mini og Mac Pro. Lansering? Trolig 18. mars. Illustrasjon: Luke Miani/Ian Zelbo

Annonse


iPad Air får M1 og dette er Mac Studio

YouTuber Luke Miani sier han har avslørt designet på Apples nye Mac, altså Mac Studio som blir en mellomting mellom mini og Mac Pro.

Oppdatert, 8. mars, 09:48:

Ifølge 9to5mac som har hatt flere eksklusive avsløringer den siste tiden, inkludert Mac Studio, hevder de at nye iPad Pro som skal avsløres i kveld klokka 19:00 utstyres med Apples M1-brikke som er å finne i de nyeste iPad Pro-modellene.

Hva synes du?

Jo mer vi har brukt tiden på å tenke på en slik maskin, jo mer gir det mening, og ditto gjør designet Miani mener han nå har avslørt i den ferske videoen du kan se under.

Annonse


Den nye maskinen skal lanseres i kombinasjon med et rimeligere alternativ til Pro Display XDR, men med 7K i stedet for 6K-oppløsning.

Her er den visstnok, Mac Studio, som beskrevet av Miani sine kilder og illustrert av Miani og Ian Zelbo:

Designet overrasker ingen. Illustrasjon: Miani og Ian Zelbo.

Dette er Apples første mellomklasse-maskin til skrivebordet med Apple Silicon

Den nye maskinen er mye større enn mini, og den har luftutstrømming på undersiden i form av en rekke små-griller.

Dette er et typisk Apple-design, og årsaken til at de må så mye luftingen er at denne maskinen blir utstyrt med oppgraderte versjoner av kjappere M1 Max/Pro.

Følg med hos oss i morgen klokken 19:00, da skal nemlig Apple ganske så sikkert offisielt avsløre denne maskinen, med mer.

Annonse