cyberpunk-2077
Cyberpunk 2077 har fått nytt liv med gratis oppgradering og en solid programvareoppdatering som retter mange feil.

Annonse


Cyberpunk 2077 har klart det

Spilldata fra 2,4 millioner aktive Xbox-kontoer ser Cyberpunk 2044 klatre kraftig på en liste over populære spill for Microsoft sin plattform. Samtidig går Dying Light 2 nedover i den samme listen.

Gratis oppgradering

Grunnen til at Cyberpunk 2077 er sannsynligvis at spillet har fått en større oppdatering der en rekke forbedringer er gjort, og AI-styringen er gjort bedre. I tillegg har CD Projekt Red tilbudt gratis oppgradering til Xbox Series X/S-versjonene av spillet. Signifikante forbedringer til tross: det er spesielt at spillet har gått fra å ikke være på listen over topp 40 i det hele tatt, til å ha inntatt topp 10.

Data fra TrueGaming Network.

Dying Light 2 faller

Andre interessante bevegelser på listen er at Dying Light 2 har mistet plassen på topp 10-listen, der de nå er på ellevte plass. Fortsatt populære Rainbow Six Siege har også gått ned noen plasser, til 14. plass – dette varer nok ikke lenge da Ubisoft har varslet at det syvende året av spillet også blir det mest ambisiøse hittil.

Vi skrev i forrige uke om Cyberpunk-oppdateringen som har kommet til både PC og konsoll. Her kan du lese hva som er endret.

Annonse