tesla-tiktok

Annonse


TikTok på vei til Tesla sammen med flere nyheter

Det er ikke nytt kost for Tesla å introdusere en rekke godbiter i programvaren sin fra tid til annen, ofte i juletider og lignende. Flere nettsteder melder at endringene i programvareversjonen deres 2021.44.25 er lekket på nett, og at notatene blant annet beviser at TikTok er på vei til bilen.

TikTok introduseres

Oppdateringen blir tilsynelatende relativt stor og tar med seg en rekke endringer sammen med ny funksjonalitet. Den største nyvinningen er sannsynligvis TikTok som kan tilby timevis med underholdning om du skulle sitte fast i julekøen eller skal inn for å lade bilen.

Vi ser for oss at dette blir et svært populært program i underholdnings-applikasjonen til Tesla fremover.

Blindesonekamera og bedre menytilpasning

TikTok er ikke det eneste man får i oppdateringen med versjonnummer 2021.44.25.

Annonse


Blant annet skal man snart kunne bestemme i større grad hvilke knapper som preger den nedre menyen på skjermen, slik at man enklere kan åpne de appene man bruker mest. En annen funksjon kalt “simplified controls” gjør at skjermen innordnes på en viss måte for å gi enklere tilgang til de viktigste tingene: navigering og media i tillegg til de vanligste bryterne man bruker oftest.

En annen nyhet er blindsonekamera som nå kan aktiveres slik at man får en direktevisning av det som foregår i den respektive blindsonen når du blinker en vei.

Andre endringer og nye funksjoner inkluderer lysshow og muligheten til å sette inn flere “waypoints” på vei til din endelige destinasjon, der hver av disse mellomstasjonene får egne kalkulerte ankomsttider.

Flere spill kommer også, inkludert Sudoku med fem vanskelighetsgrader og Sonic The Hedgehog.

Annonse