steam-rekord

Annonse


Blir bare større og større – Steam med ny spillerekord

Sist helg opplevde Steam stor trafikk, nok til å slå sin forrige rekord for antall påloggede brukere på plattformen samtidig.

Counter-Strike og Dota 2 de store vinnerne

På et tidspunkt var nemlig hele 27 384 959 spillere online på Steam, enten de bare hadde plattformen oppe, navigerte seg rundt for å kapre et heftig spill eller to under høstsalget, eller faktisk spilte et spill.

CS:GO var spillet som samlet de fleste spillerne på én gang, der 915 791 var tilstede samtidig. Etter CS:GO var det Dota 2 som var mest populært (677 744), etterfulgt av PUBG og Halo Infinite med henholdsvis 344 841 og 146 212 spillere hver.

Drahjelp av Thanksgiving og høstsalg

Man kan lett argumentere for at den nye rekorden har fått stor drahjelp av at amerikanere har hatt Thanksgiving, i tillegg til høstsalget til Steam har hatt sitt å si på det høye antallet onlinebrukere.

Forrige rekord var på 26 millioner spillere tidligere i år, i april.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse