airpods3IPX4
AirPods 3 proppene og etuiet tåler begge litt vann på overflaten, men kan ikke legges under vann.

Annonse


AirPods 3 etuiet er vanntett – mener lydkvaliteten er “utrolig mye bedre”

Lade-etuiet til AirPods 3 tåler litt vann, det gjør ikke AirPods Pro sin.

Både proppene og etuiet er vanntette

Både proppene og lade-etuiet er IPX4-vannsikre, noe betyr at de tåler regndråper og mindre mengder vann som ved uheldige situasjoner kan ende med å skylle over dem.

Slik forklarer Apple det:

Både AirPods og MagSafe-ladeetuiet er vann- og svettebestandige med en rangering på IPX4, så de tåler alt fra regn til tunge treningsøkter.

Apple

Og:

AirPods (3. gen.) og AirPods Pro er vann- og svettebestandige for idrett og trening du ikke utfører i vann. AirPods (3. gen.) og AirPods Pro er testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en bestandighetsrangering på IPX4. Vann- og svettebestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad våte AirPods (3. gen.) og AirPods Pro.

Apple

Hva står X-en for?

De tåler ikke å legges under vann, og det samme gjelder proppene. Merk at X-en i sertifiseringen betyr at de ikke tåler støv og partikler i unormale mengder, i det minste kan det ikke garanteres, men man kan altså svette med både AirPods 3 og Pro.

AirPods 3 mangler ANC og lydfremheving, men har 6 timer lyttetid noe som er bedre enn AirPods Pro sine 4,5 timer. AirPods 3 har også oppdaterte høyttalerne som Engadget mener høres mye bedre ut enn 1. og 2.