battlefieldhazardzone
De av dere som foretrekker intime kamper og taktikk med mindre lag vil trolig finne noe spennende i Hazard Zone.

Annonse


Dette er Battlefield “Hazard Zone”

Dice har endelig avslørt hva Hazard Zone egentlig er.

En runde tar15 til 20 minutter og har med seg 32 spillere

Sjekk ut traileren under, men en kort forklaring er at dette er et lag-basert modus “med det beste fra Battlefield sandkassen som spillere har opplevd i nesten ti tiår. Hver eneste avgjørelse er viktig”.

Man kan spille HZ på samtlige av de syv kartene, for så å komme seg ut i live. Også er det spesialistene da som bestemmer teamets strategi:

“Spillere som ønsker en offensiv taktikk bør vurdere Webster Mackay og Maria Falck som er mobile og kan gi ut helse”. For en mer defensiv tilnærming anbefales Kimble “Irish” Graves eller Pyotr “Boris” Guskovsky. Disse to har både et befetningssystem og en SG-36 vaktvåpen.

Annonse


Du må plukke opp harddisker

Så hva er målet? Jo, lagene må være først til å hente noen disker som er tilfeldig plassert på kartene. Samtidig må man kjempe mot de andre lagene og naturen som plutselig også kan komme og hevde seg.

Merk at Xbox One og PlayStation 4 er begrenset til 24 spillere.

Annonse


Annonse


Annonse