iptvdmcapirat
Gigantiske sider som serverer piratfilmer, og en annen som videreselger IPTV-abonnement og strømme-tjenester, risikerer å få identiteten til bakmennene avslørt med DMCA-loven.

Annonse


Stor-aksjon mot pirater – bakmennene risikerer å bli avslørt av Hollywood

Rundt to dusin piratnettverk er i søkelyset. Nå jobber “The Alliance for Creativity and Entertainment” for å få avslørt identitet til bakmennene.

Tusenvis av fildelingsnettsider gjemmer seg bak Cloudflare

Organisasjonen har skaffet seg stevninger (med DMCA-loven i hånd, altså “Digital Millennium Copyright Act”) for å prøve å få utlevert navnene til personene som står bak fra Cloudflare der sidene er registrert. Ifølge TorrentFreak er den kombinerte trafikken til nettsidene “gigantisk”.

Problemet for underholdningsbransjen er at Cloudflare, som brukes av disse nettsidene da de ikke oppgir hvem som står bak, er at de ikke nødvendigvis må utlevere informasjonen. Nå blir det interessant å se om rettssystemet klarer å presse dem til å utlevere denne informasjonen.

Iptvsubscription.org er giganten de ønsker å få has på

Det er filmene Jack Reacher og Fast and Furious 9 som nevnes i saksdokumentene og som skal brukes for å ta ned vibetvapp.com og webplay.tv123.org.

Annonse


Ifølge TorrentFreak er det iptvsubscription.org de virkelig ønsker å fjerne. Nettsiden leverer pirat IPTV-abonnement, samtidig som de videreselger strømme-tjenester.

Tjenestene er gigantiske i Lain-Amerika

“The Alliance for Creativity and Entertainment -medlemmene (via Motion Picture Association, Inc.) ber om utstedelse av den vedlagte foreslåtte stevningen som vil be Cloudflare, Inc. om å avsløre identitetene, inkludert navn, fysiske adresser, IP-adresser, telefonnumre, e-postadresser, betalingsinformasjon, kontooppdateringer og kontohistorikk for brukerne som driver iptvsubscription.org”, heter det i stevningen.

Det er en DCMA-stevning nummer to også, og den sikter seg inn på Pelisplushd.net som er stor i Latin-Amerika med hele 58 millioner besøkende hver måned. I Mexico er nettsiden den 53. mest populære. 33 prosent av trafikken kommer fra dette landet, men også Columbia og Argentina bidrar.

Mrpiracy.top er en annen stor nettside med over 21 millioner besøkende i måneden.

Annonse