macbookoktober2021
Apple skal avsløre nye MacBook Pro og Air neste måned. Kanskje også AirPods 3.

Annonse


Nå kan det ikke være lenge til

Det er nå 2 til 3 uker leveringstid på Apples 96 watt USB C MacBook-lader i Norge og to til tre måneder i USA.

Nå nærmer det seg: vent med å handle MacBook

Apples 16″ MacBook Pro inneholder den store laderen som nå heller ikke er i å finne i amerikanske Apple-butikker. Dette tyder på at Apple er klare til enten å droppe denne modellen i påvente av de nye MacBook Pro 14 og 16-tommerne, eller så er de på vei ut og selskapet erstatter dem med en ny modell for det som ventes å være maskiner med et nytt design og brikkesett (M1X/M2).

Det er ekstra lang leveringstid for Apples 96 watt lader til MacBooks.

Avsløres neste måned, kommer kanskje ikke før i november

Det gir mening at dette skjer nå rett før oktober, da dette er måneden Apple tradisjonelt sett på høsten har holdt sin siste pressekonferanse for året, for så å lansere maskinene måneden etter. Det er også mulig Apple endelig avslører AirPods 3 som vi har hørt om like lenge som de nye Mac-ene.

Fra før av er det bekreftet to nye Retina-oppløsninger i macOS 12 som fremdeles beta-testes og ventes å lanseres neste måned samtidig med kunngjøringen av de nye modellene. Samtidig vil Apple endelig også lansere Universal Control som lar iPad-er og Mac-er dele bilder og annen informasjon ved å dra og slippe mellom maskinene og styre iPad-en med Mac-ens mus eller styreflate.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse