noteflex
Det gir mening å gjøre nye Note en del av Flex-serien og oppgradere med skikkelig kontorfunksjoner og ikke minst: brette-panel.

Neste generasjon Note ser utrolig ut med brette-skjerm

Annonse


Flex Note er navnet på den nye generasjonen Note fra Samsung. Det hevder Lets Go Digital.

Snart skal Samsung flekse med Note igjen

Ifølge mobil-bloggen som stadig lekker Android-enheter, er det innebygget S Pen og to-kamera oppsett med “punch hole”. Det er nå greit nok, og tradijosnelt for Note-serien som Samsung ikke oppgraderte i fjor.

Note 20 er derfor den nyeste, men ifølge de samme lekkerne skal Note-merkevaren bli en del av Flex-serien til Samsung, noe som betyr en veldig stor forbedring (alt etter hvordan man ser det): skjermen vil kunne brettes ut: “Fold-out wrap-around display”, som de beskriver det.

Dessverre har de ikke illustrert de tekniske tegningen for å vise hvordan enheten kan brette seg, men et par tekniske illustrasjoner avslører det som ser ut som en smart ide. Både batterilevetid og design vil på denne måten bevares.

Annonse