noteflex
Det gir mening å gjøre nye Note en del av Flex-serien og oppgradere med skikkelig kontorfunksjoner og ikke minst: brette-panel.

Neste generasjon Note ser utrolig ut med brette-skjerm

Annonse


Flex Note er navnet på den nye generasjonen Note fra Samsung. Det hevder Lets Go Digital.

Snart skal Samsung flekse med Note igjen

Ifølge mobil-bloggen som stadig lekker Android-enheter, er det innebygget S Pen og to-kamera oppsett med “punch hole”. Det er nå greit nok, og tradijosnelt for Note-serien som Samsung ikke oppgraderte i fjor.

Note 20 er derfor den nyeste, men ifølge de samme lekkerne skal Note-merkevaren bli en del av Flex-serien til Samsung, noe som betyr en veldig stor forbedring (alt etter hvordan man ser det): skjermen vil kunne brettes ut: “Fold-out wrap-around display”, som de beskriver det.

Dessverre har de ikke illustrert de tekniske tegningen for å vise hvordan enheten kan brette seg, men et par tekniske illustrasjoner avslører det som ser ut som en smart ide. Både batterilevetid og design vil på denne måten bevares.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse