Annonse


Lyst på gratis spill? Dette byr Epic på nå

Speed Brawl og Tharsis er denne ukens gratis-spill fra Epic Games.

Disse to er gratis til torsdag 23. september

Speed Brawl omtales som et “2D kamp-racer spill som handler om kjappe bevegelser og om å slå hardt! Oppretthold momentum, bygg kombinasjoner og slipp løs kraftige spesialbevegelser. Finn din egen kampstil, og sett sammen det beste teamet av slagsmål som noensinne er sett. Gjør alt raskere … raskere … RASKERE !!!”. Oi, det får en si:

Også var det Tharsis:

“For å lykkes med Tharsis må du gjøre det beste ut av det du har, selv om det tilfeldigvis er et par slangeøyne. Enkelte faktorer kan være utenfor din kontroll, men det betyr ikke at de ikke kan overvinnes. Tharsis er ikke et spill om å møte oddsene. Det er et spill om å endre dem.”

Annonse